Producten

Een product is een verplichte eigenschap van een dienst, elke dienst heeft dus een product. Met het product bepaal je welke functie/functieniveau er gevraagd wordt bij een dienst.

Wanneer jouw roostersysteem is gekoppeld aan Elanza worden producten gekoppeld aan de functies/kwalificaties in jouw roostersysteem. Hierdoor herkent Elanza welk niveau er gevraagd wordt voor een dienst.

Aan elk product wordt ook een deskundigheid gekoppeld. Zorgverleners die over deze deskundigheid beschikken kunnen vervolgens op diensten met dit product worden ingepland.

Producten aanmaken of wijzigen

Voordat je producten aan kunt maken moet je eerst je deskundigheden beheren.

Ga daarna naar je pagina met organisatie instellingen en klik op Aanpassen bij de sectie Producten. Klik op product toevoegen, bepaal welke naam je product krijgt en koppel hier de juiste deskundigheid aan. 

Is jouw planningssysteem aan Elanza gekoppeld? Vul dan ook de code in die Elanza gebruikt om het product te koppelen aan de juiste functie/kwalificatie in jouw systeem. Vraag je functioneel beheerder indien je niet zeker weet welke code dit moet zijn.

Producten en tarieven

De kans is groot is dat jouw organisatie tarieven voor diensten betaald die afhankelijk zijn van het functieniveau. Als je producten aanpast moet je daarom ook altijd je ingestelde tariefschema's of prijsregels nalopen en eventueel aanpassen. Een nieuw product moet hier bijvoorbeeld aan worden toegevoegd.