Deskundigheden beheren

Alle zorgverleners in Elanza hebben één of meerdere deskundigheden. Met behulp van deze deskundigheden bepaalt het platform voor welke diensten een zorgverlener kan worden ingepland.

Deskundigheden worden namelijk gekoppeld aan de verschillende producten die je als organisatie hebt ingericht. Afhankelijk van welke deskundigheden een zorgverlener heeft in zijn/haar profiel, bepaalt het platform of deze zorgverlener voor diensten met een bepaald product kan worden ingepland.

Pool instellingen

Via pool instellingen bepaal je als organisatie welke deskundigheden kunnen worden toegekend aan individuele zorgverleners uit die pool.

Je kunt alleen pool instellingen en deskundigheden wijzigen voor de pools die beheerd worden door jouw organisatie. Dit betekent bijvoorbeeld dat pool instellingen voor een pool met zorgverleners van een intermediair alleen kunnen worden gewijzigd door de intermediair zelf.

Pool instellingen zijn te vinden via het Beheer menu. Selecteer alle deskundigheden die zorgverleners uit jouw pool mogelijk kunnen hebben.

Let op! Als je een deskundigheid wilt selecteren die nog niet bestaat op het platform, neem dan contact op met jouw account manager van Elanza en verzoek of deze deskundigheid kan worden aangemaakt.

Het toekennen en verwijderen van deskundigheden bij individuele zorgverleners wordt uitgelegd in een ander helpdesk artikel.