Favorieten en mismatches

Bekende zorgverleners waar je goed mee samenwerkt wil je vaker terug laten komen. Hiervoor heeft Elanza zogenaamde “favorieten”. Soms is er een reden dat je een zorgverlener niet op een bepaalde afdeling wilt laten werken. Bijvoorbeeld omdat er een speciaal soort zorg verleend wordt of omdat de zorgverlener niet klikt met de afdeling. Hiervoor heeft Elanza de zogenaamde "mismatch".

Favorieten

Een zzp'er favoriet maken biedt twee voordelen:

  1. Een zzp'er op jouw favorietenlijst ontvangt als eerste notificaties wanneer jij een passende dienst op het platform zet;
  2. en als ze zich voor een dienst van jouw afdeling aanmelden, dan wordt deze automatisch geaccepteerd en ingepland in je planningssysteem (als die gekoppeld is). Bespaart jou ook weer wat tijd!

Een zorgverlener aan je favorietenlijst toevoegen kan op twee plekken: 

  1. wanneer je een aanmelding van een zzp’er accepteert en deze staat nog niet op jouw favorietenlijst, dan krijg je onderstaande melding in je scherm.

    Graphical user interface, application, Teams Description automatically generated
  2. in het profiel van een zzp'er bij Matchinstellingen


Mismatches

Een mismatch betekent dat de zzp'er geen diensten ziet van de afdeling waarmee de mismatch is aangemaakt. Hij/zij kan zich dus ook niet meer aanmelden voor diensten van deze afdeling. Diensten van andere afdelingen worden nog wel met de zzp'er gedeeld.

Om een zorgverlener toe te voegen als mismatch open je het profiel van de desbetreffende zorgverlener en scroll naar Mismatchinstellingen. Klik op de knop Aanpassen en voeg de afdeling toe waarmee je de mismatch wilt maken. Je kunt ook de hele organisatie in één keer toevoegen.



Wil je even later de zorgverlener van je mismatchlijst afhalen? Open dan het profiel van de desbetreffende zorgverlener en scroll naar Matchinstellingen. Klik op de knop Aanpassen en verwijder de afdeling uit de lijst.